Dugnad

dugnad
Mandag 11.mai inviterer vi dere foreldre og foresatte til å gjøre skolen vår fin.
Det er mye rusk rask rundt skolen som må ryddes og kastes. Rundt og på kunstgressbanen må det plukkes søppel og kostes.
Kommunen har feid mesteparten av skolegården, men i det er flere steder vi må koste bort grus.
Så møt opp på skolen mandag 11.mai kl. 18.00 i arbeidsklær, ta med hansker og gjerne en kost og rake.
Vær med å gjør en innsats for skolen vår.(Dugnaden er selvfølgelig frivillig)

Velkommen til dugnad
Fjell skoles FAU

Foreldremøte for nye 1.klasseforeldre

fau2

13.mai kl. 18.00 inviteres alle som har barn som skal begynne på skolen til høsten til foreldremøte.
På møtet vi dere får møte lærene som skal være på trinnet, og vi vil si noen om hvordan vi som skole skal jobbe med barna deres.
Det vil også bli et møte med kontaktlærere, og valg av klassekontakter.
Representant fra FAU vil også være tilstede og fortelle om det å være klassekontakt og sitte i FAU.
(Barna skal ikke delta på dette møtet)

Viktige datoer frem mot sommerferien

fjell skole

• 1.mai: offentlig fridag, skole og SFO stengt
  • 14.mai: Kristi himmelfartsdag, offentlig høytidsdag: skole og SFO stengt
  • 15.mai: Fridag, skolen er stengt. SFO holder åpent
  • 17.mai: Egen program kommer.
  • 25.mai: 2.pinsedag: offentlig høytidsdag. Skole og SFO er stengt.
  • 19.juni: Siste skoledag.